Min nya gyllene medelväg

_MG_1997
Tre ingredienser som ger mig njutning just nu; goda ostar, mörk choklad och väldoftande spaprodukter!

Ni minns kanske att jag skrev om att jag började äta LCHF? Det gjorde jag. Jag ska inte måla upp en bild av att ”kilona rasade” som det brukar stå på löpsedlarna, men nog hjälpte det mig i form till mitt kalas och vår oktoberfest i alla fall!

Jag åt bara strikt LCHF i ett par veckor, men jag har heller inte återgått helt till så som jag åt innan. Nu har jag landat i en ny gyllene medelväg, på matsidan äter jag lite mindre och en kost som mer liknar GI-kost. Det känns skönt, det känns fräscht och jag mår faktiskt jättebra. Framförallt detta att bli av med det ständiga sötsuget känns som en befrielse…

Nu känns till och med äpplen för söta. En bit mörk choklad går bra. Och hemmagjorda rawfood-bollar. Roligt att till och med sonen gillar dem :-). Jag gör dem av nötter, torkad frukt, havregryn och raw kakao från Renée Voltaire. Lite vatten för konsistensen, dadlar ger sötma – och yttepytte lite honung 😉 .

Jag har börjat powerwalka igen också, något jag hade kommit av mig med. Och igår var jag på gymmet för andra gången på kort tid också, kändes härligt! Som grädde på moset spaifierade jag min belöningsdusch efteråt med att ta med mig Kerstin Florians kamomillskrubb in i duschen.

För mig är spaprodukter som en dessert efter en god middag; njutningsbart, åtråvärt och lyxigt! Skrubben var väldigt finkornig och mild (den innehåller bland annat pimpsten och är också lätt silvergrå med en fin doft av kamomill) och jag skrubbade lääänge…efteråt när jag duschat mig ren (adderade lite extra Ilse Jacobsens duschcrème, jag hade ju tränat…) var huden sammetslen. Otroligt skönt. Jag ger verkligen tummen upp för skrubben!

Idag var också en riktigt bra dag med ett spännande spamöte som jag tror leder till något riktigt bra!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier