Om Spabanken

Investera i din hälsa

Spabanken har fokus på att få fler att investera i sin egen hälsa.

Den första versionen av sajten kom till då bloggvärlden var i sin linda och få skrev initierat om spa. Spabanken blev snabbt en plats där spafrälsta kunde få nys om det senaste och söka inspiration till nästa spabesök.

Bloggen kompletterades så småningom av ett nyhetsflöde, och idag innehåller sajten över 1500 artiklar om spanläggningar, behandlingar, mental avkoppling samt kost och träning. Allt det som tillsammans lägger en god grund för såväl fysiskt som psykiskt välmående och balans i tillvaron.

Allt om spa, precis allt

Spabanken har sedan tagit steget till att spänna ut sig som ett paraply och även innefatta mode, inredning och livsstil – fortfarande inom områdena hälsa och spa – får de personliga upplevelserna sällskap av fler produkttester, nyheter och shoppingtips.

Tack vare betygsatta tester av produkter inom kropps- och skönhetsvård liksom recensioner och beskrivningar av behandlingar och spaanläggningar, kan läsaren se fram emot att guidas till rätt spabesök, spabehandling och produktköp.

Spabanken riktar sig till alla som är ute efter att besöka ett spa eller ta hand om hud, kropp och knopp. Bland besökarna finns par som vill åka på en mysig spahelg, väninnor som vill hitta ett lämpligt spa att samlas på för en festlig övernattning och läsare som är ute efter specialinriktade event inom hälsa och träning. Många familjer söker också spa som tillåter barn att bada och koppla av med sina föräldrar.

Med näsa för nya spaupplevelser

Redaktionen gör sitt bästa för att ständigt nosa rätt på guldkornen inom spa och hälsa, och kan hittills räkna till nära 300 besökta spa över hela världen.

Spabanken TV finns rörligt material från olika spabesök.

Kontakta Spabanken

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett meddelande så återkommer jag snarast möjligt.

Spabanken på sociala medier