Kunglig behandling kryddad med kärlek

Royal treat-rum. Foto: Lisa Nestorson, Stenungsbaden Yacht Club.

Kunglig behandling, vem vill inte ha det? Detta har spahotellet Stenungsbaden Yacht Club snappat upp och skapat extra lyxiga rum som de kallar Royal Treat.

Rummen är på hela 30 kvadratmeter och ligger i den mest exklusiva delen av hotellet. På plan 3 har alla rum havsutsikt och king size bed (160 cm breda). De som ligger på plan 1 och 2 har två separata sängar (105 cm). Alla rum har AC och en bäddbar soffa.

Just nu har Stenungsbaden också ett specialerbjudande de kallar Kärleksklippet eller Saltstänkt Kärlek som gäller på ett antal utvalda fredagar i oktober och november, just i dessa rum. På rummet möts man då av en VIP-korg med choklad och mousserande vin, samt badrockar och tofflor. I Kärlekspaketet ingår också både spa och träning på Bluewater Sports & Health Club, som har pool, varma källor, jacuzzi och bastur. Den som vill har också tillträde till gym och träningspass.

På kvällen ingår en trerätters middag och de som är partysugna kan följa upp med dans och nattklubb. Dagen efter väntar en härlig frukostbuffé. Paketet kostar 3480 kr för två och gäller 24/10, 7/11 och 14/11, i priset ingår också en värdecheck på 300 kr per natt och rum.

För den som vill skruva upp nivån ytterligare ett snäpp finns Royal Treat Sviter…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier