Ni undrar förstås varför jag inte skrivit något på så länge. Jag har planerat. Reseplanerat. Och temat är förstås wellness…

Efter många dagars packande och förberedande av jobb och hem, har jag nu lämnat Stockholm. Lägenheten är uthyrd, distanskontoret förberett. Just nu befinner jag mig på västkusten, tillbaka i de underbara trakterna av Bjärehalvön. Men även om spahotellen här alltid lockar är det inte därför vi rest hit. Det är snarare en mellanlandning inför en mycket längre resa.

Vi är på väg till Österrike! Närmare bestämt en idyllisk liten alpby där vi ska leva grönt och skönt. Oftast brukar jag ju förflytta mig till någon havsnära ort men denna gång är det frisk luft, klara alpbäckar, gröna ängar och lokalproducerad mat som lockar.

Ekologi och naturliga produkter, så väl ätbara som sådana man smörjer sig med, är stort i Österrike. Här är inte kneipp en konstgjort uppbyggd pool att kliva runt i på spa, utan en naturlig procedur man ägnar sig åt i närmaste bäck när man ångandes varm kommit ner från bergen. Barfotavandring är en annan naturlig aktivitet liksom mat utan konstigheter.

Planen är att leva enkelt och naturnära för att se vad det kan ge. Tappar jag de ”sista retfulla” graviditetskilona gör det förstås ingenting men viktigast är den inre hälsan. Jag ser verkligen fram emot vårt 6 veckor långa äventyr!

2 thoughts on “Back to Nature

  1. Jag önskar er en underbar vistelse och många sköna dagar med frisk luft och äventyr! Jag provade på den Österrikiska friska luften i somras och den är välgörande!
    Varm kram
    Malin

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier