Träningstips från kryssningsvärlden

Som jag berättade igår fylls resväskan just nu med bikinis, lätta toppar och shorts. Vi är nämligen på väg till Miami för att där kliva ombord och göra research på två av Royal Caribbeans nyaste fartyg; Liberty of the Seas och Allure of the Seas.

Allure of the Seas är den stora nyheten eftersom den inte ens är lanserad än. Första officiella kryssningen avgår den 1 december. Jag kommer kliva ombord några dagar tidigare. Allure är syster till Oasis of the Seas, båda tillhör numera kategorin världens största kryssningsfartyg med en kapacitet på 5400 passagerare!

Ombord finns gott om hälsofaciliteter; spa, gym, nyttig mat och massvis med roliga aktiviteter och sporter att engagera sig i. När Oasis of the Seas invigdes var jag ombord och passade då på att intervjua några nyckelpersoner inom dessa områden. Några av intervjuerna har jag som korta filmer och nu har vi laddat upp två av dem på YouTube!

Här är först klippet med Lee Dickens, sportinstruktör för Royal Caribbean som jag träffade första gången när jag hälsokryssade med Brilliance of the Seas (artikeln och alla hälsotips från resan finns med i boken Kryssa inte utan mig). Sen på Oasis så sprang jag på Lee igen! Självklart passade jag på att ställa några frågor till honom om hälsolivet ombord. Se filmen genom att klicka på rutan här nedan.

2 thoughts on “Träningstips från kryssningsvärlden

    1. Hej!
      Det finns alla prisklasser. Men fick just ett nyhetsbrev från resebyrån Tour Pacific i Gbg att Princess Cruises har veckorutter nu för bara 400 kr/dag!!! Det är VÄLDIGT billigt med tanke på att allt ingår; aktiviteter, hytt, schyssta destinationsstopp och all mat så mkt man vill…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier