Höstens bästa matematik=subtrahera en kofta, addera en spabehandling!

Idag fick jag hem senaste numret av Cosmopolitan. Detta nummer är extra bra eftersom jag på sidan 57 har en spasida :-). Missa inte den! Jag ger tre tips på behandlingar som ger mer energi i vinter, plus exempel på vilka spa som har dem på menyn.

Själv är jag i behov av allt just nu. Vad som helst, fort, NU!!! Vore jag politiker skulle jag skicka spacheckar till alla småbarnsföräldrar landet runt (plus barnpassning…)! För hur underbart det än är att vara mamma, trött är bara förnamnet på hur man känner sig vissa dagar…

Nu verkar det i och för sig gå att fixa ganska lätt, utan spaälskande politiker ;-). Senaste jag var i mataffären såg jag att Göteborgs Kex gjort just det jag skrivit om här på bloggen förut: satt ihop ett erbjudande där storköparna belönas med spabesök…(undrar just om dem som nyttjar det tar en slimmande behandling sen då efter alla kakor?).

Och de är inte de enda som har sådana här erbjudanden. Dock verkar det smartare för figuren att öppna plånboken. Mitt billigaste tips i Cosmo kostar ex. från 595 kr. Dra in på en höstkofta i vinter och unna dig en hälsoinvestering istället. Jag lovar att det kommer att löna sig!

2 thoughts on “Höstens bästa matematik=subtrahera en kofta, addera en spabehandling!

  1. När jag längtade desperat efter spabesök och behandlingar tänkte jag genast, som vanligt, att det är för dyrt. Har inte råd. Kanske en gång om året… Sen började jag räkna på vad det kostar att äta lunch ute varje dag. Hoppsan! Tar nu med lunchlåda fyra dagar i veckan och får då ihop en skön behandling i månaden!! Nästa vecka blir det t ex varma bad och klangmediation på Yasuragi!

    1. Åh vad jag gillar hur du tänker!!! 😀 För oss sanna spafreaks är det exakt sådana små smarta ”uppoffringar” som gör att man kan fortsätta att odla detta trevliga och så njutbara intresse. Eller som vi säger här på Spabanken: den smartaste investeringen man kan göra- i sig själv! 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier