Spabankens nya favoritkräm; ekocertifierad lettisk hudvård

Idag var jag på Allt för Hälsan-mässan i Älvsjö utanför Stockholm. Mässan som pågår hela helgen presenterar nyheter inom träning, kost, olika terapier, produkter, sparesor och en mängd annat som har att göra med kropp och hälsa på ett eller annat sätt. Temat i år är passion.

Jag hade med Isac och kunde därför inte bli långvarig utan åkte mest för ett par möten jag hade bokat in i förväg. Men ett och annat hann jag snappa upp i förbifarten :-). Förutom att jag hälsade på Blossom Tainton i toalettkön 😉 (jag vill skriva för hennes magasin) så besökte jag ett par utställare och fick tips på ett par olika produkter. Till exempel fick jag rådet av Gerda Lundberg som äger och driver företaget Aroma Creative att ha med en flaska Tea Tree-oil på resan. En droppe i ett glas vatten är enligt henne rena dunderkuren för en bråkig resmage.

På mässan hittade jag också Spabankens nya produktfavorit! Det är Protective baby cream från det lettiska hudvårdsmärket Mádara som är nytt i Sverige. De här snygga produkterna är ekologiska och certifierade enligt ECOCERTs standards. Babylinjen är bara en liten del; de flesta av produkterna är för vuxna. Innehållet är helt naturligt och alla örter och blommor som ingår kommer från den baltiska regionen.

När det gäller den här specifika krämen så väljer jag den därför att både jag och Isac just nu har supertorr och flagande hy i ansiktet. Jag vill inte smörja in honom med något som doftar eftersom han gnuggar sig och kan få krämen både i ögon och mun. Dessutom ska hans lilla kropp inte belastas med kemikalier i onödan! Självklart känns det också fräscht att låna lite kräm av honom till mitt ansikte, är det milt nog åt honom lär det vara lika snällt för en mammahy!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier