Till er som läste intervjun med mig i Svenska Dagbladet igår, och alla andra hälsointresserade också förstås, tänkte jag tipsa om en hälsokryssning som går av stapeln redan den 9 januari 2010. En riktig rivstart in i det nya året alltså!

Det är det nya, tjusiga fartyget MSC Splendida som anordnar en särskild Wellnesscruise mellan den 9-20 januari där både träning, hälsolektioner, skönhet, spa och massage, matlagningsdemonstrationer och kosttips med mera står på programmet. Kryssningen börjar i Genua i Italien och passerar sedan flera destinationer i både Grekland, Egypten och Malta innan det är dags att återvända till Italien igen.

Den som bestämmer sig för att åka ska förstås inte kliva ombord utan min senaste bok Kryssa inte utan mig! Skicka ett mail till heidi@spabanken.se med bokens namn i ämnesraden samt följande info: namn, adress (både leverans- och faktureringsadress om det inte är samma), telefonnummer, email och hur många böcker du vill beställa. Fram till den 20 december får Spabankens läsare beställa den för endast 165 kronor, inklusive allt (frakt, expeditionsavgift och moms)!

Här är mer fakta om boken:

Titel: Kryssa inte utan mig
Författare: Heidi Rovén
Foto och grafisk form: Kristofer Scheiderbauer
Omfång: 148 sidor
Bandtyp: Limbundet mjukband
Storlek: 167x207mm
Förlag: Cobertura
ISBN: 978-91-977956-1-6
Rek. utpris: 220 kr

Kryssa inte utan mig tar kål på fördomarna och förklarar vad som är myter och vad som är sanning. Boken är skriven för kryssningsnovisen – den som aldrig kryssat men som är nyfiken – och den som gärna vill kryssa igen men med konkreta proffstips inför sin resa. Kryssa inte utan mig är också tänkt som inspiration till alla som lider av navigationsanalfabetism, sjösjuka och vattenskräck, men ändå fascineras av tanken på att glida fram till havs.

Mellan de faktaspäckade kapitlen får läsaren följa med på mina kryssningsupplevelser i världen, läsning som passar lika bra som inspiration för resedrömmar hemma som i solstolen när man väl är iväg. Boken innehåller också information för familjen, bröllopsparet, golfaren och den hälsomedvetne. Varje kapitel är generöst illustrerat med härliga kryssningsbilder, de flesta tagna av Kristofer Scheiderbauer.

Kryssa inte utan mig är den perfekta följeslagaren på en kryssning. Boken innehåller handfasta råd om hur man bäst planerar sin resa samt livet ombord, och ger tips på allt ifrån hur man väljer rätt rederi och rutt till vad man ska packa.

En bra julklapp både till dig själv såväl som en resglad släkting! 🙂

2 thoughts on “Hälsokryssa in i 2010

  1. Jag har aldrig kryssat själv, men läser boken med stor behållning. Det blir nog någon kryssning så småningom och då kommer jag garanterat ha den med mig…

    1. Hej Ylva, Tack och vad roligt att du har glædje av boken! Allt gott och hoppas du kommer ivæg på någon kryssning 2010. Vi åker førmodligen på næsta redan i januari :-). /Heidi

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier