Träning hjälper under tuff arbetsperiod

IMG_20150428_083513
Inget att skryta med än så länge men klart bättre än en helt tom kalender (ringarna är mina pass, bokstäverna mina egna kryptiska tecken på vad jag gjort :-)).

Jag skulle egentligen besökt Stockholm Beauty Week denna vecka men när artikelbeställningarna strömmar in tackar man inte nej. Tyvärr gör de ofta det samtidigt och med hopade deadlines över mig har jag fått ställa in eventet tyvärr och sitter istället hemma och hamrar på tangentbordet, sliter varje minut jag har!

Just nu sitter jag bland annat och skriver om spa och olika hälsoprogram. Lustigt nog har två tidningar beställt liknande inriktningar av mig och även om jag inte kan avslöja än vad det rör sig om tyder det ju på att det verkligen är en trend som håller på att bli synlig här…

Parallellt med det känns det som att jag har en egen resebyrå då jag håller i tåtarna för ”100” kommande resor (känns det som i alla fall 😉 )…jag jonglerar datum, biljetter, tider och program.

Annars är det bara bra 🙂 . Inte minst känner jag att efter veckor av trög träning har det äntligen börjat lossna lite! På vår grann-AW i fredags stod alla och pratade ivrigt om löpning och skidåkning. Det verkade som om alla var taggade att komma i form. En av dem sa då till mig att det tar cirka 8-10 gånger av löpträning innan det börjar släppa.

Hm…jag borde vara där för länge sedan. Kanske dags att snöra på löpskorna och sticka ut och testa senare idag. För är det något jag lärt mig också så är det detta: oavsett hur mycket du har att göra är pauserna du tar under en sådan period en investering i dig själv som gör att du klarar dig igenom bördan med hälsan i behåll och ser till att energin räcker ”racet” ut. Träning hjälper!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier