Spaparty – en ”afterwork” helt i min stil!

_MG_5182_1

I fredags var jag inbjuden på ett spaparty hos en kompis. Vilket perfekt sätt att avsluta en vecka och ett tjejkvälls-tema helt i min smak 😉 . Självklart packade jag väskan med produktgodis och märket bestämde jag direkt: Bliss så klart!

Jag minns den första pressträffen jag var på för Bliss, och hur de beskrev det som det här unga, hippa och roliga märket med lekfulla produkt- och behandlingsnamn (Fat-Girl-Slim, youth can do it, fabulips…). Inga gurkstavar och örttéer här inte utan champagne och brownies är mer Bliss stil.

Nu vet jag ju inte om vi är så värst unga längre, men för ett fredags-aw-party kändes det passande med något tillåtande.

_MG_5184_1

När vi kom dit hade värdinnan Denitsa dukat upp fint med sushi och rosa bubbel, både med alkohol och utan för oss som körde. Hon själv var också fin 🙂 , iklädd ett par läckra silverörhängen ur det egna företaget BSeen Collection som hon driver tillsammans med sin bästa väninna.

Bliss-produkterna som jag hade med till partyt

  • Glamour gloves; handskar med en geléaktig insida packad med vårdande oljor och antioxidanter som efter 20 minuter gör händerna superlena.
  • Ex-glow-sion, en ansiktskräm för både dag och natt i triple oxygen-serien. Innehåller ”vitamin-kulor” med vitamin E, antioxidanter och mikroalger. Ska bland annat öka cellförnyelsen plus kollagenproduktionen.
  • Triple Oxygen instant energizing mask; en mask som syresätter huden och ger lyster. Känns precis som det bubbel vi drack; masken frasar och bubblar lätt på huden!
  • Fabulous make up melt; en rengöring med sju essentiella oljor går från gelé till olja när den appliceras på huden och ”smälter” bort make up och smuts.
  • 24-heaven healing body balm; en rik kroppskräm som ska ge supermycket fukt och samtidigt lätt exfoliering.
_MG_5203_1

Efter all läcker sushi byttes det om och blev dags för hot tub-dopp. Det passade bara bra att den tidiga majluften var sval och fräsch eftersom badet var desto varmare. Efter en lång stund bubbel i tre former; bad, dryck och prat 🙂 så blev det dags för en dusch och produkttestande!

Tjejerna gav sig hän bland konsistenser, dofter och annorlunda sensoriska upplevelser och efteråt pumpade jag dem förstås på synpunkter och intryck! Alla var nyfikna och intresserade; ingen kände till märket Bliss sedan förut vilket gjorde att det bara kändes ännu roligare för mig att ha introducerat något nytt.

De produkter som imponerade mest var ansiktsmasken ” triple oxygen instant energizing mask” och ansiktskrämen ” ex-glow-sion”. Men det roliga var att inte alla hade samma favoriter.

Vad som sas om produkterna

Glamour gloves
”De ger lite samma känsla som efter en paraffinbehandling; händerna känns återfuktade och blir verkligen lena!” (Heidi – som la beslag på handskarna 🙂 )

Fabulous make up melt
”Favorit! Rengöringen löste upp all make up bra och det var lätt att skölja av.” (Jasmina)
”Klinisk känsla, kändes nästan som medicin.” (Denitsa)
”Rengöringen kändes bra, den var lätt att jobba med.” (Irena)
”Väldigt härlig rengöring; oljeformen rengör och löser upp sminket effektivt, samtidigt känns huden superfräsch när man sköljt av den. Love it!” (Heidi)

_MG_5209_1

Triple Oxygen instant energizing mask
”Väldigt skön, gillar att man verkligen känner att något händer medan man väntar…” (Denitsa)
”Jag gillar den här masken! Det är kul när det ”frasar”! (Irena)

Ex-glow-sion
”Både ser ut som och doftar som en efterrätt, en hallonmousse!” (Heidi)
”Är det en skrubb? Nähä…kulorna smälter…okej!” (nästan alla…)
”Krämen återfuktar riktigt bra precis som jag vill ha det, och den luktar gott. Först känner man att den har små korn i sig men de smälter bort när man smörjer in den.” (Irena)
”Den här skulle jag kunna tänka mig att köpa! Vad kostar den?” (Denitsa)

24-heaven healing body balm
”Doftar lätt av vanilj och kokos, god!” (Sophie)
”Mmmm…känns bra, hoppas på underverk för mina torra ben!” (Heidi)

Klockan var mycket när det var dags att bege sig hemåt men vi hade alla haft en supertrevlig kväll! Det här måste göras om 🙂 .

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier