Kickstarta sommaren med en aktiv hälsoresa

Mythos Beach på Rhodos.

Vad gör man när mannen har mycket jobb en bit in på sommaren medan man själv vill vara ledig och aktiv och längtar efter skön semesterkänsla? Jo man tar sin underbara son och drar iväg till ett familjehotell med barnklubb en vecka!

Detta är just vad jag bokat in åt mig och Isac inom kort! Ska bli superhärligt och kul, känner att jag fick en riktig kick bara av att veta att det blir av alldeles snart… 🙂

Hotellet vi bokat är Mythos Beach på Rhodos genom Apollo. De beskriver det som hotellet ”med lite extra av allt” vilket jag tycker verkar stämma bra. Träning ingår och de har fyra pass om dagen, till exempel morgonyoga, step, core, boot camp och familjepass.

En mängd sportaktiviteter ingår också som gym, beach volley, vattenpolo, basket, fotboll, tennis och minigolf. Mot avgift kan man även ta spabehandlingar, windsurfa, segla och paddla kajak. Den som vill kan också gå en crawlkurs för 650 kronor per vecka!

Apollo erbjuder också sina yngsta gäster att gå simskola (mot avgift, kostar mellan 495 och 650 kronor per vecka). Simträningen leds av simlärare från Trampoolin simskolor och anpassas till barnens ålder. Det finns fem olika grupper man kan vara med i.

Barnklubben låter också jättebra och har ett helt nytt koncept för Apollo. Egentligen lanseras detta på stort först nästa säsong men vi kommer redan nu kunna träffa figurerna Polly och Mino som jag känner på mig kommer bli Isacs nya vänner under veckan! 🙂

Under tiden som Isac roar sig där med lekar, pyssel och knåp ser jag fram emot att kunna njuta av sköna spabehandlingar som hotellet också erbjuder…mmm!

Som om inte detta var nog kan man förstås äta nyttigt och hälsosamt medan man njuter av ledighet, sol och träning på sin semester: med hjälp av mästerkocken Christoffer Magnusson Domeij, OS-medaljör i matlagning, har Apollo tagit fram ett mat- och dryckeskoncept för Mythos Beach som de kallar Amondo. Skyltar med “Amondo Local”, “Amondo Kids” och “Amondo Healthy” kommer guida oss rätt i restaurangen under veckan!

2 thoughts on “Kickstarta sommaren med en aktiv hälsoresa

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier