Att träna på sin familjesemester

På Apollos familjeresort Mythos Beach kan man träna gratis nere vid havet. Foto: Heidi Rovén.

Förra sommaren testade Apollo sitt nya familjekoncept med bland annat Polly & Mino på hotellen Kaya Side i Turkiet samt Mythos Beach på Rhodos. Som en del i programmet fanns även en hel del träningspass som gästerna kunde vara med på, helt gratis. Däribland familjepass.

Spabanken var på plats de första premiärveckorna och testade då på Apollos familjekoncept med träning och kan rapportera att det var helt kanon!

Jag åkte själv med sonen som kunde vara på barnklubben och ha kul medan jag fick en chans att träna.

Ett pass jag särskilt njöt av var ute i det fria nere på stranden där de hade byggt upp en träningsyta under ett skuggande tak.

Här var vi en grupp hotellgäster som körde cirkelträning så svetten sprutade i värmen med utsikt mot havet – hur läckert var inte det? 🙂

Efter min senaste hälsokryssning som ingen kan ha undgått att jag varit på (!) känner jag verkligen att jag har fått blodad tand! Nu ska kondition och form återupptas! Hantlar, nya skor och högvis med träningskläder är redan inköpta här hemma och bara jag blir av med den här sega förkylningen som jag dragit på mig så ska jag sätta igång på allvar med att löpträna och köra styrka. Är otroligt sugen och motiverad!

Mythos Beach, foto: Apollo.

Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka och testa någon sådan här resort igen; särskilt där de har gym, pass OCH barnklubb så att det funkar för alla när man är på familjesemester.

Det är ett superhärligt sätt att semestra och så bra man mår! För att inte tala om hur skönt det är att kunna träna ute i värmen istället för i någon mörk källarlokal eller slira runt i något snöigt och isigt löpspår här hemma.

3 thoughts on “Att träna på sin familjesemester

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier