Spabanken skänker pengar på Massagens dag

Ge och få, ta emot och ge vidare…”pay it forward” för en god livsspiral…!

Idag är det Massagens Dag! Tänk att det finns en egen dag för något av det mest underbara och avkopplande som finns: massage!

Det är en ynnest att få en väl genomförd massage, jag är en tacksam mottagare som alltid blir lika imponerad av en väl genomförd sådan och känner stor respekt för såväl yrket som för dem som är skickliga på att utföra massage på ett professionellt och hängivet sätt.

För mig har massage blivit livsavgörande, ett inslag i livet jag helt enkelt inte kan vara utan. Massagen har gett och ger mig ofattbart mycket. Inte bara mindre stela muskler och välbehövlig njutning och avkoppling – jag lär mig faktiskt mer om mig själv och vem jag är varje gång jag får en massage…

I ett nyhetsbrev från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund framgår det att man idag, den 12 maj, kommer kunna prova på beröring i olika former utan kostnad runt om i hela Norden; i butiker, gallerior och på tågstationer. Många kliniker öppnar dörrarna för allehanda prova-på behandlingar, och även på CURA-apotek som ligger i anslutning till en större ICA-butik kommer medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund att finnas och ge massage.

I år sker Massagens Dag i samarbete med Barncancerfonden. Den som vill ge något tillbaka för sin kostnadsfria prova-på-behandling kan sätta in valfritt belopp på Barncancerfondens konto. Jag kommer inte ha möjlighet att lämna kontoret för att leta upp ett prova på-ställe just idag men sätter ändå in en summa pengar till Barncancerfonden som ett tack för alla fina massager jag har fått ta emot genom åren!

Jag tycker iden med att skänka pengar till Barncancerfonden är väldigt fin och oerhört viktig; nästan varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Tre av fyra överlever. Låt oss hjälpas åt för att underlätta för forskningen så att fler barn kan få hjälp.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier