Trött är bara förnamnet på hur jag känner mig men det är vad man får offra när man ska resa långt mitt i en arbetspeak. Nu är vi i alla fall på väg, har passerat Newark där vi bytte flyg och landar om några timmar i Fort Lauderdale för en övernattning innan vi flyger vidare till Montego Bay på Jamaica.

Lustigt nog, trots att jag reser förhållandevis mycket i mitt jobb, så har jag aldrig direkt varit i USA, mer än ett dygn här och där då man varken hinner se eller göra särskilt mycket. Så, kanske har jag fördomar och visst ska man inte ha en flygplats som måttsstock, men ändå – det känns som att det är svårt att få tag på bra mat i det här landet. Det mesta verkar överfettat eller översockrat och hittar men frukt eller sallad så känns även det bara halvfräscht. Själv åt jag en egen kombinerad sallad på flygplatsen, och den var väl godkänd i alla fall. Den efterföljande smoothien – med utlovade vitaminer och antioxidanter – hade nog mer socker än något annat i sig. Uäk. Mätt blev jag i alla fall och nu fattas mig bara sömn för att jag ska vara på topp igen, och lite spa förstås! 🙂

Jag fick upp hoppet där ett tag på New Arks flygplats. En broschyr med karta utlovade att det skulle ligga ett ”d-parture spa” vid gate 93. Vi letade oss dit, jag hoppfull och redan inställd på lite lättköpt lycka, men väl där; nada. Det hade lagt ner :-(. Alltså får jag spara mig tills vi når hotellet på Jamaica där vi ska bo i sex hela underbara dagar…mmm…får man ha det så bra?? Ja det får man :-). Fern Tree Spa – here I come!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier