Invigning av Travel Spa på Viking Lines fartyg Mariella

Idag är en bra dag, inte bara för att jag har fått sova uuuut äntligen, utan också för att jag ska på spa! Det är Viking Line som officiellt ska inviga det nya RVB Travel Spa ombord på deras fartyg Mariella, och jag är inbjuden att få prova på en behandling.

RVB är en italiensk skönhets- och wellness-kedja som Viking Line inlett ett samarbete med. Ni som följer bloggen regelbundet minns säkert att jag skrev om detta i början av december. Företagets filosofi grundades redan på 50-talet och kombinerar asiatisk medicin med den senaste forskningen och produktutvecklingen.

Jag måste erkänna att RVB inte är bekant för mig sedan tidigare, desto mer spännande ska det bli att höra mer om det. Mitt intryck är i alla fall att kvaliteten verkar vara hög. Förutom särskilda behandlingar och apparatur har RVB en egen linje skönhets- och make up-produkter.

Priserna på behandlingarna är ganska höga, men är de bra så är det förstås värt det. Vilket jag kommer försöka att bedöma idag!

För dig som är nyfiken på att testa trafikerar M/S Mariella linjen Stockholm-Helsingfors. Just nu finns sista-minuten-priser för bara 60 kronor! Det borde höra till landets billigaste ”spa-entréer”… 🙂

2 thoughts on “Invigning av Travel Spa på Viking Lines fartyg Mariella

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier