Jag har gjort flera sparesor till söta lilla Haapsalu. Här när jag joggar mig i form på den nedlagda vackra tågstationen.

Jojo. Otroligt smart Fra Mare! Att skicka mig en 300 grams chokladkaka lagom till jul. Tack för den. Nu när jag snart har tryckt i mig hela så behöver jag ju VERKLIGEN åka på spa. Smalspa! Och precis som de förmodligen redan hade räknat ut har jag således bokat in mig en hel vecka hos dem i sommar :-).

Som tur är har de ett erbjudande som nästan är för bra för att vara sant: 295 euro för en hel vecka med halvpension, träning, spa och två behandlingar per dag (en individuell och en i grupp). Nä jag skrev inte fel. Priset är inte per dag utan per vecka!

Välkommen till Estland! Fina, härliga, prisvänliga Estland. Fra Mare ligger vid havet i sommaridyllen Haapsalu, en dryg timme bara från Tallinn. Vi brukar ta bilen över med ett av Tallink Siljas kryssningsfartyg, rulla av och så tanka på första bästa mack (bensinen är billigare också) och sen iväg.

Efter en sådan vecka brukar jag alltid både må och se bättre ut. Frisk luft, sol, träning och korrigerad kost samt daglig massage gör susen.

Men först ska jag bara trycka i mig de där sista chokladbitarna…

2 thoughts on “Choklad-kuppen som fick mig att boka spa

  1. Hej!

    Hur är maten på hotellet? Tänkte på bufféalternativet som ingår?
    Jag var 1 vecka på tervis spa i pärnu och maten var verkligen ingen höjdare.

  2. Jomen det var gåslever och caviar hela veckan…förstås inte. Maten på buffén skulle jag beskriva som estnisk husmanskost; enkelt men vällagat. Köttfärslimpa, potatis och sås -det stuket.

    Betänk priset så säger det sig själv att det inte är någon gourmetmat som serveras. Dock finns en à la carte-restaurang som har bra mat till humana priser så var vi inte lockade av buffématen gick vi dit så var det löst. Men det låga veckopriset fanns det ju utrymme att unna sig det! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier