Igår hade jag några helt fantastiska timmar på Buddha Spa. Efter att jag klev innanför dörren stängde Annika, nu skulle vi ha den fina rogivande miljön helt för oss själva! LYX!

Efter lite småprat och te (of course…gott gott med kryddigt örtte och en hjälp för utrensningsprocessen) så fick jag låna ett par mjuka thaibyxor att byta om till. Sen gick vi in i yogarummet.

Det coola med Buddha spa är att det mesta är…betong? tror jag. Sådär slät ni vet. Det kan ju låta kallt men det känns bara väldigt rent och rogivande. Sen har ju Annika, som är stilsäker som få, adderat precis rätt mängd textilier, kuddar och så vidare så att det känns ombonat utan att bli för mycket.

Där satt vi sedan en god stund. Annika gick igenom bra övningar som jag ska göra, gärna dagligen. Vi andades och jag fick tips på bra övningar för min stela nacke. Avslutningsvis gick Annika igenom en ”tacksamhetsövning” och ja, hon fick mina tårar att trilla ganska så lätt…men så är jag lättrörd också…

Därifrån bar det rätt in i behandlingsrummet. Jag var nu uppmjukad i rygg och nacke, avslappnad och dessutom lite känslomässigt ”avklädd”. Kanske var det just därför, men säkert också för att kroppen börjar svara på alla massager och detoxen, som jag denna gång upplevde en klar skillnad…

Bortsett från att massagen var den mest underbara av underbara (Annikas hittills bästa på mig och en av mina absoluta topp fem upplevelser när det gäller massager – vilket inte vill säga lite…jag måste fått om inte tusen så i alla fall många hundratals massager genom åren) så gjorde det inte lika ont, kroppen var inte fullt lika stel och så hittade Annika preciiis alla de där ”jaså-var-jag-spänd-där-också-fast-det-hade-jag-ingen-aning-om-punkterna”.

När jag gick därifrån hade det gått ungefär tre timmar. Vilken hälsosession! Idag känns allt jättebra. Och jag är inte ens färdig med min Conscious Detox. Men jag har mer än halv tiden avklarad. Är inte så lite stolt och ungefär 2,5 kg lättare – för att inte tala om hur mycket renare.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier