Magen krånglar lite så jag känner mig inte så lätt som jag förmodligen borde kunna göra. En positiv sak dock som jag märkte igår när jag var på pressmöte hos Axelsons gymnastiska institut (de firar 50 år sedan Hans Axelson startade företaget) var att jag kände mig så klar i huvudet där jag satt och lyssnade fast klockan knappt hunnit bli 08.00. Det var verkligen markant.

Annars gör vågen lite krumbukter men mest går det nedåt sakta men säkert. Hyn känns både bättre och sämre. Dels tycker jag att den generellt ser klarare ut, samtidigt har jag fått en hel del röda små plitor. Vet inte om det beror på detoxen, jag har ett mineralpuder jag är lite misstänksam mot också men eftersom jag jobbar hemifrån mestadels så använder jag det så pass sparsamt att det inte borde påverka.

Allt rullar på med andra ord! Känner mig lite småstolt över att jag gör det här :-). Som att jag ger min kropp en 40-års present. Och jag känner mig mer och mer inspirerad. Klart jag är sugen på allt möjligt men det nyttiga börjar vinna…och Annikas recept – wow! Hennes mat är så god! Jag bara älskar det. Måste säga åt henne att göra en kokbok.

Mötet med Annika (Panotzki som leder mina veckor i Conscious detox) här i veckan blev flyttat dock, därav att jag inte skrev något efter det. Vi ska ses imorgon istället. Då blir det prat och massage, är så mysigt på Buddha Spa så jag ser verkligen fram emot det! 🙂

Som tur var fick jag också en massage efter mötet hos Axelsons, så även om den inte var lika kraftig som den Annika gör så var det ju bra för kroppens cirkulation i vilket fall.

Här är en bild på mig och Hans Axelson från pressmötet. Yogaläraren som utbildade sig till sjukgymnast och sedan kom att ägna sitt liv åt att sprida massagen och kunskapen om dess fördelar både i och utomlands. Fantastiskt vilket livsverk!

ps. Ni vet väl att det finns ett Axelsons Spa också? I Gallerian i Stockholm.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier