Imorgon flyger jag till Båstad

Imorgon ska jag ut och flyga! Inte så långt men jag är ändå jätteglad för detta lilla en-natts-break. Jag ska besöka Hotel Skansen i sommarpärlan tillika nöjesmeckat och jetsetorten (i alla fall i galna månaden juli) Båstad.

Har ni inte varit där så är Hotel Skansen ett superfräscht och trevligt hotell i sportig tennisstil. Det ligger alldeles intill Centercourten där Swedish Open går av stapeln varje år och är också var alla spelare bor under turneringen. Men jag har också hängt i baren och trängts med Prins Carl Philip. ”Alla” är alltså där sommartid. Det hör till the place to be när man är i Båstad, det och Pepes Bodega :-).

Men det är inte för kändisfaktorn jag gillar det egentligen utan för det trevliga bemötandet, för det havsnära läget och för det (fortfarande relativt nya) kallbadhuset. Maten! Fantastisk. Och frukostbuffén…mmm…en av spahotellens bästa (tyvärr kan jag ju inte frossa i allt gott nu när jag detoxar men jag ska lägga upp min egen modesta väl utvalda lilla frossar-detox-tallrik i alla fall…i all måttlighet ;-)).

Jag har alltså både bott på och besökt Hotel Skansen många gånger förut så som ni säkert redan gissat, om ni inte redan visste det, så har de förstås ett spa. Jag skulle klassa det som mellanstort, men vem vet – jag har ju inte sett deras NYA spa…

Och det är förstås därför jag åker dit. För att se och uppleva det. Och skriva om det. Som ni kanske minns har jag en egen sida under Hotel Skansens hemsida där jag skriver om sparelaterade ämnen.

Efter mitt besök ska en text om deras nya spa upp där. Men så klart kommer jag rapportera här på bloggen också. För snabbast uppdatering, följ mig på Twitter! Se knappen här i högerspalten bredvid.

2 thoughts on “Imorgon flyger jag till Båstad

  1. TACK Gert-Ove!!!
   Så otroligt slarvigt av mig, förstås är det så.
   Har ändrat i texten. Tack för att du var uppmärksam (och meddelade det).
   Ha en underbar dag och fin tennissommar!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier