Det är lustigt. Jag skriver hela dagarna om spa, balans och hälsa men tycker inte att jag har ett särskilt balanserat liv själv. Frilanslivet är mest tvära kast, hit och dit, snabba puckar och visserligen tonvis av roliga, spännande saker mest hela tiden men verkligen ingen rutintillvaro.

Därför är det grymt svårt att få in alla de där goda förutsättningarna som regelbundna morgonpromenader, gymbesök minst 3 gånger i veckan, massage för stela axlar varje vecka och det heliga halvkilot frukt och grönt om dagen. För att bara nämna några saker.

Så när jag får komma bort såhär och verkligen utöva allt det som jag predikar om dagligdags så mår jag så otroligt bra. Som en prinsessa! 🙂 Och så blir jag bara ännu mer övertygad om hur rätt det är, får ny energi att fortsätta predika och sprida kunskap om allt man kan göra för sin hälsa och för att må gott, och så sätter jag upp nya mål för mig själv att försöka följa när jag är tillbaka i den där stökiga vardagen igen.

Imorse gick jag upp ännu tidigare och började morgonen med ett pass här på Varbergs Kurort som heter Orientalisk morgon. Det var nog namnet som fick upp mig tror jag. Det lät så vackert och lockande att jag absolut inte ville missa det! Och härligt var det. Instruktören Lena guidade oss under en halvtimme genom flödet av qi tills vi både var vakna i sinnet och våra kroppar. Avslutningsvis fick vi ge oss själva en kram och tänka oss hur glädjen spred sig genom kroppen, en känsla att bära med sig under dagen.

Jag känner att det hade effekt, det blir en bra dag. Idag också ;-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier