Naturlig kärna utan täckning

Jag bara kände att jag behövde lägga upp benen – ja mig själv också för den delen 😉 – i soffan ett tag och ta det lite lugnt…för ovanlighetens skull. Med mig tog jag en gammal Elle-tidning och började flippa igenom den.

Det var då jag var tvungen att inse hur tydligt det blev, det jag länge misstänkt men nu fick bekräftat. Jag kollar inte ens på modesidorna knappt, jag bara bläddrar förbi dem. Jag är så grymt ointresserad! Det känns som om jag väl är den enda i Stockholm typ som är det men I couldn’t care less! Faktiskt. Samma sak med make up.

Visst, det klart det är kul att se snygg ut när man ska ut, men jag är lat – jag vill liksom att den där läckra toppen eller söta klänningen som sitter perfekt redan ska hänga i garderoben när jag behöver den :-). Plus en sak till, jag är intresserad av att se bra ut även UTAN make up (och de där snygga modekläderna). Jag vill hitta kärnan som är mitt naturliga bästa jag, inte täcka över och förvanska det för att likna någon annan…

Så, alla sidor som handlar om träning, hälsa, filosofi (typ tid, stress, tankar, mentala frågor) och så krämer och hudvård då – som faktiskt till skillnad mot smink är en underbar last och stort intresse – de kastar jag mig hungrigt över! Men resten, det kan vara.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier