Min nya PT heter Elizabeth!

Idag har jag ett riktigt spännande besök inbokat hos Dermarome. Jag ska nämligen få testa behandlingen Hydrating Peel från Elizabeth Arden Pro. Behandlingen görs i kur om sex tillfällen och beskrivs lite som att skaffa en egen PT för huden. Oj vad min hud behöver detta! Bring it on, säger jag bara…

Bokad lunchdejt med nya ”PT:n”

Tanken är att det ska vara en behandling man kan hinna med under sin lunchrast, vilket är precis vad jag kommer att göra – testa detta på min lunchbreak idag! 🙂 Vad denna peeling gör är att balansera flera olika hudtillstånd, vare sig man har problem med utslag, rynkor eller torrhet. Utlovat är att hyn ska bli fylligare och få mer volym, få mer fukt och bli slät och fin.

Denna före- och efterbild visar helt otroliga resultat. Jag hoppas verkligen jag kommer bli lika fin.

Eftersom det är en peeling försvinner förstås de yttre, döda hudcellerna vilket jag gissar kommer få fin effekt på min hy men också göra att jag nog kommer behöva vara extra försiktig med solen.

Se upp för vårsolen

Nu när vårsolen och med den värmen kommer är det så lätt att obetänksamt vända näsan mot de visserligen sköna – men för huden skadliga – solstrålarna och njuta…Jag glömde själv bort mig förra helgen och på mindre än en kvart-tjugo minuter hade det poppat upp en ny liten ögrupp av pigmentfläckar i pannan! Ytterst irriterande då jag använt Day Fader och Night Fader från Nimue hela vintern!

Nu ska Hydrating Peel från Elizabeth Arden Pro vara helt säker att göra även under våren/sommaren, bara man använder en solskyddsprodukt. Inplanerat var en middag på vår soligaste terrass ikväll eftersom vädret ska bli fint. Jag kommer ta på stora solhatten, bära solskydd och sitta med ryggen mot solen säger jag bara…

Ok, snart är det dags. Jag är lite oroad dels över om det kommer att vara obehagligt, dels över detta med solen…så, wish me luck. Och kika in senare för att läsa om hur det var!

2 thoughts on “Min nya PT heter Elizabeth!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier