Skepparholmens nya relaxdel

_MG_1855_1
Skepparholmens nya vilsamma relaxdel. Foto: Heidi Rovén.

Tidigare i höstas var jag och kikade på Skepparholmen Nackas senaste spautbyggnad. Steg för steg har ju deras nya spa växt fram de senaste åren, och även flera rum samt restaurangdelen har fått sig en uppfräschning.

Den här senaste delen består av nya, fina behandlingsrum, en relaxdel med utsikt samt ett stort träningsrum, ett ”body & mind-rum”.

Hela stilen är ljust skandinavisk med lugna fina färger och naturliga material. Utsikten är härlig mot vattnet och stämningen rofylld.

bdoy&mind
Relaxen och den nya Body & Mind-salen. Foto: Heidi Rovén.

Behandlingsrummen har fått ett litet segeltak när man kommer in och faktiskt känns man sig nära havet i hela den här delen…som om man gick på stranden längs en rad båthus eller badhytter.

Body & mind-rummet är fantastiskt. Högt i tak och luftigt med en nästintill sakral känsla. Fönstren är placerade så att man inte ska störas av (den vackra) utsikten eller för kraftigt ljus, samtidigt som de ger fint ljusinsläpp.

Jag tycker mycket om hela känslan här och ser fram emot att få uppleva hela spektrat; avkopplande pass, välgörande behandling och efterföljande vila! 🙂

_MG_1871_1
Spachef Agneta Ferseus Johannesson och VD Gabriella Persson-Klahr. Foto: Heidi Rovén.

– Nu satsar vi på att bygga ett orangeri, avslutade Skepparholmen Nackas VD Gabriella Persson-Klahr med att avslöja. Det blir en fin lounge vid vår spaentré, kanske med en juice- eller rawfood-bar. Vi får se!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier