Heeeeeej!!!!!!!!!!!!!! Och Neeeeeeeej, jag har inte lagt av – bara tagit en låååång, välbehövlig paus. När det small till på jobbfronten i somras insåg jag att jag inte skulle hinna med att sticka näsan utanför dörren på hela sommaren om jag skulle blogga om allt också.

Det blir ju liksom absurt att blogga om hälsa om man samtidigt sliter ut sig…så nej, jag såg istället till att ladda de små pauser jag kunde ta för att just behålla hälsan.

Och resultaten av sommarens ansträngningar framför datorn? För inte så länge sedan hade jag en 9-sidig artikel i Expressen med getingbetyg och allt på några av Östersjöfartygen (spa inkluderat), just nu finns Expressen-bilagan Gi & Hälsa ute där jag har en annan hälsoartikel om parmassage (med bilder på och tips av Annika Panotzki som har Buddha Spa). Bilintresserade kan faktiskt även hitta alster av mig i Auto motor sport-tidningen vintage (!) och i branschtidningen Travel News har jag just nu en artikel om trenden med VIP-service där jag även berättar om när jag under ett fantastiskt dygn testade Viking Lines nya tjänst med VIP-värd. Under hösten kommer det fortsätta att tuffa ut ett litet tåg av artiklar bland annat i Amelias specialtidningar. För den som vill läsa om spa, hälsa, alkoholfri öl och en massa annat!

Hoppas ni haft det bra i alla fall! Det har jag haft, trots den minst sagt vädermässigt ostadiga sommaren. Jag lyckades pricka in en riktigt fin vecka på västkusten med de årliga, obligatoriska spabesöken och senare två dunderveckor med sol och närmare 40 grader hetta i österrikiska alperna. En vecka var vi i regionen Vorarlberg där sambons familj har hus, och en vecka med STS alpresor i Bad Gastein – alltid lika bra!

Så nu sitter jag här med sååå mycket att berätta: de oskrivna blogginläggen jag än så länge bara har i huvudet handlar om allt från ”behind the scenes” – vad som egentligen hände under reportagen jag skrivit, spabesök både i Sverige och utomlands (inte bara från Österrike utan även från Tallinn och Riga), om alla produkter som trillat in, terapieffekten av trädgårdsarbete och mycket mer!

Och nya skrivjobb om spa och kryssningar har börjat trilla in i rasande tempo igen, vilket jag därmed måste ägna mig åt nu till exempel…men vi hörs snart igen, och glöm inte att hålla utkik på twitter och instagram där jag slänger upp lite news när tiden är knapp.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier