Ving + Springtime = störst på träningsresor

Sunwing Sandy Bay Beach, foto: Ted Lindholm.

Träningsintresset bara fortsätter att öka i Sverige och den hetaste trenden är att resa iväg och träna i ett skönare klimat. Nu satsar Ving ytterligare inom detta område genom ett samarbete med träningsspecialisten Springtime. I höst arrangeras de första kombinerade tränings- och livsstilsresorna till Vings vuxenhotell Sunprime Waterfront i Palma, Mallorca.

Det nya samarbetet gör att Ving och Springtime kan erbjuda träningsupplägg i absolut toppklass och att det blir störst i Sverige på träningsresor. Ving har sedan tidigare ett samarbete med SATS på de egna koncepthotellen Sunwing Family Resorts och Sunprime Hotels, där de erbjuder SATS-ledda klasser och gym.

Springtime har kombinerat resor och idrottande sedan 1986. Det började med löparresor till New York Marathon och utökades sedan till spännande lopp världen över. År 2000 introducerades succén Training Camp där passen leds av spännande träningsprofiler som Blossom Tainton Lindquist, Tobias Karlsson, Evy Palm, Anders Szalkai, Malin Berghagen, Jörgen Kruth, Kayo och många fler.

– Resan som livsstilsförbättrare är en tydlig trend vi kan se, att vi vill få ut någonting bestående av vår semester.  Vi vet till exempel att allt fler vill träna på semestern och vårt samarbete med Springtime är ett utmärkt sätt att bemöta den efterfrågan bland våra kunder, säger Joakim Eriksson, ansvarig för träningsresor på Ving.

Nytt koncept kombinerar träning och livsstil

Foto: Ted Lindholm.

Tillsammans erbjuder nu Ving och Springtime ett nytt koncept som förutom en stor dos kvalificerad träning även innehåller utsökt mat, dryck, shopping, mode, naturupplevelser och andra äventyr.

Varje resa och vecka kommer att ha ett specifikt tema som genomsyrar hela arrangemanget där träning, föreläsningar och upplevelser utgör olika infallsvinklar.

– För oss är samarbetet med Ving ett sätt att ytterligare förbättra våra gästers upplevelse då de reser på en träningsresa. Ving har anordnat resor i nästan 60 år och det i kombination med vår expertis kring träning är en perfekt match som vi är övertygade om kommer att uppskattas av våra kunder, säger Patrik Yderberg VD Springtime.

Pepp, Holistic Training och mode

De tre första resorna i Vings och Springtimes regi bjuder på stor spännvidd:

  • Pepp- och inspirationsvecka med gänget från ToppHälsa (26/9–3/10).
  • Holistic Training (3–10/10).
  • Mode och skönhet med Metros moderedaktör Petra Tungården (10–17/10).

Under samtliga veckor kommer träningen att ledas av ett välmeriterat instruktörsteam bestående av Malin Berghagen, Cecilia Gustafsson, Magnus Hagström och Peppe Lindholm.

Just nu planeras också ett stort antal träningsresor för 2016.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier