Jag tar SATS – och jobbar vidare på relationen.

Har tränat idag också. ”Har tjejen ingen koll” kanske du tänker nu. ”Man ska ju helst låta kroppen vila i 48 timmar mellan passen.” Jodå, helt lost är jag inte 🙂 även om det var länge sedan jag tränade. Minns det, men körde olika muskelgrupper. Ben, lår och rumpa igår – rygg, mage och armar idag.

I alla fall. När jag kom in på gymmet, i strumplästen igen, så kände jag genast att det var grusfritt! Skööönt. Även inne i omklädningen var det mycket fräschare. Jag råkar veta att de läste mitt inlägg så det finns ju en viss risk att städningen var lite ”ögontjäning” men vi får hoppas inte, och inte bara för min skull…

Med tanke på det jag skrev igår så hittade jag faktiskt en dusch med dörr också idag (det finns olika avdelningar och idag var jag i den andra) men ironiskt nog så funkade den inte! Den gick inte att stänga. Med risk för att verka som världens gnällspik så var temperaturaggregaten också skumma; det kom växlandes iskallt och varmt vatten ur duscharna…samma sak igår, och idag fick jag byta dusch för att jag inte kunde duscha i den jag först testade.

Men jag ska nämna ett par positiva saker också ;-): de har installerat riktiga high tech-reglage med lysdioder och knappar som styr duscharna, och de har en parfymfri avdelning inne i omklädningsrummet. Fin omtanke om både allergiker och oss andra som inte uppskattar överparfymering, vare sig av rum eller kroppar.

Jag tror vi kommer bli bra vänner till slut jag och Sats ;-)…ni vet hur det kan vara ibland med vänskap. Även när ett första möte inte börjar perfekt kan det lösa sig på sikt och bli till en riktigt varaktig och givande relation…

ps. Glömde visst en viktig ”detalj” för den som är i samma sits som jag och letar gym…priser! SATS tar för ett dagmedlemskap 400 kr/månad (blir drygt 5650 kr inkl. medlemskap…ibland kan de ha rabatt på medlemskapsdelen). Gymmet 24/7 där jag tränade förut tog ynka 99 kr/månad (har för mig att det var cirka 1200 kr/år men detta var ett öppningserbjudande så det kostar väl något mer nu men är ändå superbilliga). Planet Fitness får väl anses som lyxanläggningen i sammanhanget. De tar 7665 kr/ år inkl. medlemskap och administrationsavgift om man vill ha tillgång till poolen också. Vill man betala med autogiro kostar det 595 kr extra – märkligt men sant!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier