Varsågod alla spa: tips på ny behandling!

I det här inlägget tänkte jag faktiskt bjuda alla spa på ett tips på en ny spa-behandling! Jag har gått och tänkt på det ett par dagar nu. Det är helt otroligt att jag aldrig stött på det på någon spameny än. Det kanske finns men jag har som sagt inte sett det: en behandling för läpparna!

Nu menar jag alltså inte något restylanesprut, utan en vårdande, mjukgörande och närande behandling. Såhär års inte minst blir i alla fall mina läppar ofantligt torra emellanåt. De svider och blir fnasiga så att all slags läppstift eller färgad glans är omöjligt att använda. (Å andra sidan ser läpparna så röda ut när de svider att jag kanske ändå inte behöver det…).

Sätt nu upp en Läpp-vinterspecial på era menyer som inkluderar följande steg:

• Rengöring med make up remover för läpparna
• Peeling; gärna mekanisk, försiktig borstning med tandborste (en ny ren för varje kund förstås)
• Mask. En ögonmask borde gå fint för läpparna med eller samma som vanligtvis används för ansiktet. Den får gärna vara ekologisk och ”hemmablandad” av skafferivaror eftersom det finns risk att lite smyger sig in i munnen.
• Eftervård med närande cerat/läppkräm eller balsam. Décleor har ett underbart som jag använder varje kväll innan jag går och lägger mig men det finns säkert en i varje större skönhetsserie.

Skriv sedan och berätta vad ni tycker, vilken respons ni fått, vad ni tar betalt och hur lång tid den tar osv! Varför inte marknadsföra den till exempel inför alla hjärtans dag som ett tips på hur man får extra mjuka och kyssvänliga läppar inför den romantiska dejten…? 😉

2 thoughts on “Varsågod alla spa: tips på ny behandling!

  1. Helt genialiskt! Så snart det finns ett spa som erbjuder detta ska jag prova – under tiden gör jag en sockerskrubb med mandelolja, lime eller kokos hemma, den är mild och skön för läpparna och händerna. Och så testar jag varenda läppbalsam jag kommer åt..:-), men att hitta det ultimata återstår..

    1. Är likadan när det gäller läppbalsam. Naturliga måste de vara och hlest inte smaka en massa tjafs. Gillar det jag har nu från Body Shop men är vanligtvis emot alla former av smaker; t o mint som detta är. Tycker också det är ohygieniskt när man ska stoppa fingrarna i en burk. Föredrar stick.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier