Några hälsonyheter så här på tisdagseftermiddagen…

Sömnlösa får hjälp
Jag skrev ju nyligen om Whisper rooms och trenden med att sälja möjligheten till vila på spa. Sömnlösa kan nu vända sig till femstjärniga hotellet Hospes Maricel på Mallorca. Lyxhotellet håller ”lär dig sova-kurser” på fyra eller sju dagar med bland annat läkarkonsultation och sömnanalys. På programmet står också massage, bad, kulturella aktiviteter, siesta och nyttiga måltider. Låter mysigt värre, nästan så man skulle vilja låtsas ha sömnproblem bara för att få vara med :-).

Barnspa
Splash heter Fritidsresors nya satsning där de lockar barnfamiljerna att resa till hotell med äventyrsbad och vattenrutschbanor. Först ut är hotell på Gran Canaria, sedan fortsätter det med Turkiet, Tunisien, Korfu och Rhodos till sommaren. Säkert rätt skönt med ”plasktillåtna” områden som förälder, där alla kan slappna av och ha kul i kubik!

Medispa-resor stort till Argentina
Varje år åker cirka 6000 utlänningar till Argentina för att operera sig, få tandvård eller någon annan medicinsk behandling. Förstås är det lågt pris som lockar men säkert ser många det som ett plus också att man kan tillfriskna/rehabilitera sig i en behaglig miljö. För vem skulle inte vilja spendera en vecka eller två i Sydamerika i vinter?

Källa: Traveltrends, Fin-S

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier