Oj oj oj, nu tar det fart här igen! Jag har en massa spaskvaller att förmedla egentligen men hinner inte riktigt med :-).

Till exempel vet jag att Sturebadets nya restaurangkoncept är klart och fast de inte lanserat det än så går det att gå dit redan nu och äta enligt deras nya filosofi; man väljer råvara som till exempel lax eller kyckling och sedan om den ska vara tillagad på asiatiskt eller svenskt vis. Jag har inte testat det än men ser fram emot att göra ett besök inom kort.

Sedan fick jag en stor påse med produkter idag från Comwell (den hotellkedja där bland annat spahotellet Varbergs Kurort ingår). De har tagit fram en ny kroppsvårdsserie för hemmabruk baserat på ekologiskt innehåll och med extrakt av vit hibiskus samt näringsrik avocadoolja. Det är en ambitiös serie med hela 8 olika produkter och jag ska avsätta rikligt med tid för en riktig spastund och gå igenom den grundligt – så fort jag har tid :-). Och namnet? Spa*losophy.

Ni förstår…imorgon är det dags att packa igen! Jag har hemlighållit den här sparesan lite, jag ville vara säker på att den skulle bli av först, och nu sitter jag här med flygbiljetten i handen så nu vet jag!
Och destinationen är…en jag suktat på att besöka i många, många år. Nämligen Evian!

Evian är ju den franska vattenorten i området Rhône Alpes där det förutom renaste källvatten finns gott om lyxiga spahotell. Jag åker i övermorgon och stannar till lördag då jag måste hem för andra uppdrag. Och jag lovar att rapportera från plats bara jag hinner. Iiiiiiiii – det ska bli så spännande!!! Särskilt vistelsen på Evian Royal Resort…!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier