Jo nog fick jag träning allt idag…

SOS-krämen från Huiles & Baumes hade jag behövt idag…

Med Hötorget som hinderbana och människorna som slalompelare så kryssade jag fram som om Stockholm inre kärna varit en krigszon. Två gånger fram och tillbaka till Drottninggatan, hjälp men så var schemat idag. (Och föresten – har det skett en flyttinvasion nyligen till stan eller är det bara alla hemvändare från sina semesterar som liksom får det att kännas totalt överbefolkat?).

Drottninggatan ja. Först skulle jag lyssna på en presentation av det franska, ekologiska hudvårdsmärket Huiles&Baumes (härliga produkter, trist presentation), sen skulle jag till Centralbadet för att hinna nyttja de sista presentkupongerna på fri badentré som jag hade (de gick ut idag). Däremellan hann jag hem för att jobba en timme och hämta badkläder, och produkter…

Mitt hemvändande blev en stressig historia så när jag kom in på meditationsklassen (ur yogabuffén jag skrivit om här tidigare) var det med andan i halsen och svetten lackandes i pannan. Mindre kul att ge ett sådant första intryck; ”hej – flås – jag hade tänkt – flås – att – flås – meditera”…

Body mask med alger sätter igång blodcirkulationen så att kroppen blir alldeles varm…

Det gick i alla fall bra, jag kom ner i varv rätt bra till slut så det gjorde mig gott. Sen tog jag och bytte om och gick ut till simbassängen, låtsades att det var Mekongfloden och att Lara Croft hade ett helt banditpack i hälarna och gjorde 10 rundvarv (Mekongfloden är lång).

Slutligen – belöningen; alla stirrade på mig i duschen och bastun när jag gjorde kamouflagemönster med de olika gröna alginpackningarna från Möllevik/Dharmazone som jag hade med mig, men oj vad skönt det var! Jag skrubbade både ansikte och kropp, la en body mask och en algmask och smorde slutligen in mig.

Åh vad jag kommer sussa gott i natt :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier