Idag har jag varit på mässa på Grand Hotel i Stockholm; Travel World med utställare inom mötes- och reseindustrin. Anledningen till att jag lockades dit var att årets huvudtema var wellness!

Ska jag vara ärlig var det väl inte direkt något nytt under solen som uppenbarade sig, men jag minglade väl och länge med jättetrevliga människor, pratade spa och hälsa med dem jag kunde och ramlade ändå på en hel del roligt från konferenshotell med chokladbarer, musiktema och slottsmiljö (som skulle bygga spa snart men det var ännu hemligt…!).

Ett par samarbeten kan det nog också bli liksom ett par spabesök…jag blev till exempel lockad av att besöka världens nordligaste spa (Holiday Club Saariselkä), ett tyst retreat med meditation och avslappning på schemat (Sigtuna Stiftelsen), åka med på In Shapes kärleksresa i maj 2010 i regi av Annette Lefterow eller testa på gammaldags brunnsliv till sommaren på spahotellet Ronneby Brunn!

Jag passade också på att slå mig ner i en massagestol som stod uppställd i största wellness-montern. Sedan höll de inte på att få mig därifrån :-). Jag satte den på repeat, och repeat och repeat och…jag hoppas den höll. Men bara för att man är spaskribent betyder det inte att man är fri från stela muskler och smärta, tvärtom. Alla timmar vid datorn gör att jag alltid behöver en massage, avkopplande stund eller en skön bastu!

Nu ska jag marsch i säng och unna mig en massa nyttig sömn, rena hälsokuren för kroppen.
Natti natti!

Ronneby Brunn var en av utställarna på Travel World.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier