Utomhuspoolen på Hotel Tylösand varifrån man har milsvid utsikt…

Vad händer i Spa-Sverige just nu? Bland årets första erbjudanden och nyheter finns lite av varje, se tipsen här nedan.

Hotel Tylösand har förnyat både spa- och träningsprogrammet. Till exempel bjuder de på nyheter som entimmes-behandlingen ”Svenska Örter” bestående av närande örtinpackning, en ansikts- och hårbottenmassage samt en helkroppsmassage och avslutande örtdusch för 745 kr. Den som vill röra på sig under sitt Tylösand-besök kan se fram emot nya pass som Flow, Zalsa och Ki-Balance med mera.

Varbergs Kurort ger man just nu 25 % rabatt på alla behandlingar, inte illa! Menyn bjuder på allt från massager, tångbad och ljusterapi till spaupplevelser du skapar själv. Dessutom ingår tillgång till bad- och bastuavdelningen, gymmet och träningsaktiviteter.

Den som vill övernatta för att njuta och vinterbada på Yasuragi Hasseludden kan se fram emot en liten prissänkning på deras söndagspaket fram till 28 mars. Då kostar dubbelrummen från 1290 kr per person mot ordinarie 1490 kr.

En särskild vinterbehandling har man också tagit fram på Torekov Hotells spa. Den startar med ett fotbad på apelsin och honung, fortsätter med en värmande fuktinpackning med chiliolja och sheasmör (då man samtidigt får en ”icemask” som ökar cirkulationen, tillför antioxidanter och fukt). Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage. Totalt tar paketet 50 minuter och kostar 695 kr.

2 thoughts on “Spanytt i Sverige

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier