Sommarens semesternyhet: camping med spa!

Vet du inte vad du ska göra i sommar? Hoppa in i bilen och bege er ut på vägarna! Behöver ni övernatta runt Mönsterås eller Åhus kan ni dessutom testa ett nytt spakoncept; camping med spa!

Förebilden är tysk liksom företaget Regenbogen som driver campingplatserna. Nu har det satsats cirka 30 miljoner på dessa två campingplatser i Mönsterås och Åhus, som rustats upp och fått nya stugbyar, spa-anläggningar, restauranger och ombyggda sanitetsanläggningar.

Wellness-avdelningarna har upplevelseduschar, bastur och möjlighet att få massage och andra spabehandlingar. I samband med renoveringen har anläggningarna också kompletterats med så kallade familjebad.

Wellnessanläggningarna går under namnet ”Paradiset” där det är meningen att man ska kunna koppla av och njuta av bland annat äventyrsduschar, ångbastu, finsk bastu, vedeldad bastu, tepidarium, lugnande bad, rasulbad samt olika behandlingar.

Att camping fått en nystart på sistone har man i och för sig hört, men aldrig trodde jag någon skulle satsa på spa på en campingplats! Glädjande och nytänkande i alla fall, och säkert kan det locka nya gäster till att testa en campingsemester :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier