Som gravid ska man undvika allt vad detox, rening och fettförbränning heter. Dels för att man inte vill riskera att gifter i kroppen (som lagras i just fettcellerna) frigörs och börjar cirkulera och övergår till fostret, dels för att man behöver näring, mineraler och vitaminer till både sig själv och bebisen.

Av denna anledning har en rad produkter fått stå otestade en tid, men nu är det dags – nu finns även behovet att komma i form igen och få tillbaka sin gamla form (eller varför inte en ny? Inte mig emot bara den inte är sämre än den gamla :-)).

Framför mig har jag tre nya produkter för just detta ändamål:

Matis Réponse Corps Minceur, ToniSlim: en slankande emulsion som ska göra huden fastare genom att fettcellerna ska minska i volym och antal. Pris: 690 kr/200 ml.

Decléor Aromessence Slim Effect, Draining contouring serum: driver ut vatten med hjälp av eteriska oljor. Pris: 540 kr/100 ml.

Bioline Slim Performance Sundefense Cellulite Gel Emulsion: en solskyddande product som med hjälp av murgröna, koffein och solenergi verkar både fettförbrännande och dränerande. Pris: 329 kr/150 ml.

Den första, Tonislim, doftar friskt och gott av grapefrukt, har en skön och lätt känsla och känns dryg när den smörjs på. Krämen ska bryta ner fettceller, motverka att nya uppstår samt ge huden ny spänst och en lätt lyftande effekt. Om den gör sitt jobb måste jag utvärdera först för att kunna uttala mig om, men huden blir i alla fall alldeles len efter insmorning. Minst en månads användning rekommenderas för bästa resultat.

Aromessence Slim Effect är en koncentrerad oljespray som doftar kraftfullt av härliga eteriska oljor som exempelvis mejram, rosmarin och citrongräs. Mixen ska verka stimulerande på cirkulationen och dränerande så att bundet vatten frigörs och man inte känner sig svullen eller uppblåst. Oljan ger huden en smidig återfuktad känsla och gör annan parfym överflödig. Rekommenderas över en 2-månaders period i kombination med massage av aktuella problemområden.

Sundefense Cellulite Gel Emulsion kombinerar så många effekter att hälften hade imponerat tillräckligt! Gör den sitt jobb är den en fantastisk multiprodukt, inte särskilt dyr heller med tanke på allt den påstås kunna göra: skydda från UVB- och UVA-strålar, bränna fett och dränera överflödig slaggvätska i kroppen. Emulsionen förebygger hudens åldrande samtidigt som den innehåller ett växtextrakt som stimulerar melaninproduktionen. Skyddad, brun och smal på en gång alltså! Den blir därför min nya favvoprodukt som helt klart ska hårdtestas i sommar så snart temperaturen tillåter lite mer exponerad hud.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier