Jag mår bra. Faktiskt jättebra. Vilket är mer än man kan säga om i förrgår natt. Då slog semesterångesten ner som en blixt från mulen himmel med samma kraft som regnet öste ner utanför sovrumsfönstret. Jag tror det är lite som med semestersjuka. All ackumulerad stress från hela året tar plötsligt ut sin rätt och när sinnena stillas vill plötsligt 100 existentiella frågor ha svar på en gång.

Jag hade inga svar, men jag var smart nog att inte ligga och grubbla själv (okej då, det tog fram till 4 på morgonen innan jag var smart nog att väcka sambon). Ett nattsnack senare (fina sambo, tur man har en underbar partner) kändes det i alla fall bättre, även om vi inte kommit fram till några livsomvälvande lösningar.

Bjäre har alltid effekt på mig även om det ibland kan yttra sig konstigt. Oftast vill jag köpa hus här. Kreativiteten sprudlar och ibland blir jag så romantisk att jag bara vill sitta på stranden och måla i akvarell. Imorse begav jag mig ut på en lång strandpromenad före frukost och gjorde yogaövningen krigaren mot horisonten. När jag kom tillbaka deklarerade jag högt att GUD BOR I NATUREN OCH JUST NU ÄR HAN NERE VID HAVET!!! 🙂

Tokigt, ja, men också härligt. Härligt är det också att jag imorgon ska till Torekov Hotell för att testa en av deras nya behandlingar (Antioxidant utvecklad i samarbete med Sanna Ehdin), att jag på onsdag ska jag till Hotel Tylösand för att testa deras nya behandling Hjortron & Lera (de är kanonbra på att väva in lokala läkeörter och ta fram egna behandlingar) och att jag på fredag ska testa Hotel Skansens nya kallbadhus samt en behandling i deras spa! Yippiee!

Total lycka med andra ord och kanske är det därför jag kommer sova så bra i natt. Jag menar, semester utan spa, vad hade det varit? Ingen komplett sådan i alla fall. Så befängt att tro att jag skulle klara mig utan. Jag kallar mig ju inte spaoholic för inte, och det är inget beroende jag planerar att vänja mig av med heller :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier