Trosa Stadshotell har gjort om sdin badavdelning! Bubbelpooler och relax på gammalt vis är nu ett minne blott. Ytorna är nu moderna både till design och utbud. Man har dock valt att även fortsättningsvis kalla det relax, eftersom det är vad man anser att man erbjuder. En avkopplingsavdelning helt enkelt!

Spabanken har ännu inte varit där men det ser fint ut på bilderna. Badar gör man numera i en varm källa som kan ta upp till 20 gäster samtidigt. I aromarummet kopplar man av på varma mosaikbänkar medan de eteriska oljorna som sprider sig i luften gör sitt. Vidare finns ångbastu samt en torr, klassisk variant. Svalka av sig kan man göra under en kallvattentunna, som när man drar i ett snöre släpper ner hela 25 liter kallvatten. Garanterat uppfriskande! För den som vill träna finns även en ny konditionsdel med löpband, crosstrianers och roddmaskin. Behandlingarna görs med Kerstin Florians produkter.

Priserna är i det övre spannet. Alla 50-minuters behandlingar, som till exempel en aromamassage, kostar 945 kr. 80-minuters behandlingarna ligger på mellan 1245-1445 kr. Tack och lov ingår spaentrén i alla behandlingspriser. Om man inte vill nyttja deras relax drar de av 200 kr på behandlingspriset, vilket känns schysst.

Entrépriser om man bara vill bada och basta:
Måndag – torsdag 325 kr,
fredag, lördag och söndag 425 kr,
för hotellgäster som inte har spa som den del i sitt paket kostar det 275 kr alla dagar.
I entrépriset ingår juice och färsk frukt.

Trosa Stadshotell är inte med i föreningen Svenska spahotell, trots att man var med och grundade föreningen en gång i tiden. Däremot är de med i branschorganisationen Spa & Hälsa.

One thought on “Nytt spa på Trosa Stadshotell

  1. Det ser fint ut tycker jag, kul att dom fräschar upp och satsar lite! och att dom lyckas avhålla sig från att kalla minsta lilla badkar för spa:-)

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier