Jag blev så glad när jag läste det här blogginlägget från Arken hotell i Göteborg! Ibland tror jag ni läser av min hjärna :-).

Är det något jag sagt länge så är det att driver man ett spahotell så ska man väl se till besökarens hälsa rakt igenom, och är det något som väldigt få i hela världen verkar bryr sig om så har det varit hotellrumskudden.

Den ska se snygg ut när det är bäddat verkar de tänka de där som köper in dem, men om de är sköna och ergonomiskt bra för nacke och huvud verkar vara en nedprioriterad fråga hos många.

Det är så ofta jag vaknar på hotell och kryssningsfartyg med ont i nacken efter att ha försökt sova med huvudet i 90 graders vinkel. Och vad är det då för vits att låta sina stela dataaxlar få en rygg- och nackmassage om man sedan motverkar hela effekten med en galet dålig sovvinkel. Ofta tar jag faktiskt bort kudden helt och sover utan.

Det var ett tag sedan jag provsov Arkens och Varbergs Stadshotells kuddar nu men det är ju de här små detaljerna som visar att man verkligen bryr sig om kundens välmående och inte bara tänker ”äh det är bara för nån natt, det duger…”.

Så tack för att ni är måna om våra nackar, det behövs!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier