Vem ställer sig och lagar något som grönkålssoppa till middag? Eh…jag! Vem går och lägger sig på massagebritsen en strålande solig höstdag som denna??? Eh…jag! Däremot dricker jag inte mineralvatten med tillsats av vitt te…

Vill jag ha vitt te dricker jag vitt te, vill jag ha vatten dricker jag vatten. Men visst, det kan ju vara svårt att få tag i en kopp nybryggt vitt te på Pressbyrån en dag på stan och ger innehållet verkligen någon hälsoeffekt så är jag inte sämre än att jag kan ändra mig. Faktum är att jag nyss slängde iväg ett mail till Carlsbergs pr-avdelning med några frågor, så det ska bli kul att se vad de svarar…!

Angående grönkålssoppan så var det för övrigt ett middagsexperiment häromkvällen och jag var kanske mer exalterad av resultatet än sambon (därför får han bestämma ikväll och då blir det en saftig stek på restaurang före bion :-)). Massagen, ja det var en heeeelt wunderbart dekadent 2,5-timmes behandling på Planet Fitness Spa som kombinerade en Elemis-signaturmassage med en avkopplande ansiktsbehandling. Dofterna var som tagna direkt från Paradiset; frangipani, lime, lavendel…den som säger att aromaterapi inte har någon effekt på sinnena har inte prövat!

Det är också lätt att säga att ”jag behöver inte 2,5-h spa för att koppla av” – tills man prövat!!! Det är faktiskt lite som när man ska köpa nya jeans eller när man inte har varit hos frissan på länge. Det är inte förrän man fått på sig de där nya jeansen i provhytten som man förstår hur bedrövligt illa de gamla satt, eller hur taskig frisyr (läs: obefintlig) man hade innan man fick en ny. Nä, unna er är mitt råd. Glöm finanskriser och domedagsprofetior, dra in på något onödigt och unna er det som ÄR nödvändigt; en stunds avkoppling för kropp och själ, gärna på en plats där man vet vad det innebär att ge service. Som på Planet Fitness till exempel.

Koppla bara av och låt terapeuten göra jobbet…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier