Handbok för terapeuter på gång

Hittade just en gammal brödbit i skåpet. Den måste ha legat där hur länge som helst. Ändå var den inte det minsta möglig. Sånt får en ju att undra vad det är i maten nuförtiden egentligen. Slängde den i alla fall (om du undrade!).

Appropå mat var ju jag och sambon och åt innan bion igår (såg Vicky Cristina Barcelona – vi gillade den) och jag satt och såg på medan sambon smarrade i sig tre stora portioner (själv tyckte han skålarna var för små) med mjukglass och olika såser från dessertbuffén. Jag hade karaktär och avstod. Tills vi gick förbi en godiskiosk vid bion och jag plötsligt fann mig själv stå och sleva ner chokladöverdragna cashewnötter i en påse… Nåja.

I övrigt borde jag träna men dels är jag slö idag, dels blödde jag nyss näsblod igen, dels har jag fullt upp med att skriva. Just nu håller jag nämligen på att försöka få ner min spakurs för terapeuter – som jag tidigare berättat om här på bloggen – till en liten skrift…bok…häfte…vem vet vad det blir. Inget Dostojevskij-verk i omfång men jag vill i alla fall att råden jag ger på föreläsningen också ska finnas tillgängliga i en liten handbok. Väldigt roligt projekt! Men jag behöver en illustratör. Någon som känner någon bra, billig och snabb? 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier