Ni vet väl att det finns ett nytt spa i Sverige att besöka? Jo visst – Bokenäs som ligger på fastlandet norr om Orust, 6 mil från Trollhättan. Deras spa har varit öppet i 18 dagar och är ”bara barnet” än med andra ord :-).

Som vanligt kan jag knappt bärga mig innan jag får tillfälle att besöka det. I deras wellnessoas ingår pool med vattenfall, relax, aqualounge med öppen spis, två varma källor utomhus plus panoramabastu.

Från gymmet kan man träna samtidigt som man tittar ut över havet, och det är ju aldrig fel. Självklart har de också pass; yoga, pump eller core som man tränar i Sinnenas Rum.

Behandlingsmenyn är inte särskilt lång men naggande god :-). Bland kroppsbehandlingarna märks orientalisk massage med varm marulaolja, stenmassage och en japansk badritual som låter jättehärlig (DEN vill jag prova!).

Ansiktsbehandlingarna låter supersköna de också med väldoftande inslag som solros- och rosmarinkräm, eteriska oljor av mandarin och citron och annat hudgodis.

Märkena de använder är Sothys och Dermanord.

Åker ni före mig så lova att rapportera med en kommentar här!

3 thoughts on “Bokenäs – HAV SPA MÖTEN

 1. Åh det låter väldigt spännande, det ska jag nog söka jobb på, nära till hemstaden Trollhättan. Dessutom har dem Dermanord som jag är van vid eftersom vi använder dem produkterna i skolan. Ser fram emot ditt inlägg om besöket framöver.

  Ha en bra kväll!

  1. Hej Lesley, och vad kul! Då har du kanske hittat din framtida arbetsplats 🙂
   Vilken skola är det du går på nu igen (som använder Dermanord)?
   Ha det gott!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier