Yasuragi presenterar ny hudvårdsserie

Den nya svensktillverkade hudvårdsserien med influenser från Japan heter Hada. Pressbild.

Hada är en svensktillverkad hudvårdsserie som har utvecklats och tillverkats av C.E.B Care, Education & Business AB i samarbete med Yasuragi. Seriens japanska namn Hada betyder hud på svenska och inspirationen har hämtats från den japanska och svenska naturen. Exempelvis finns ett växtextrakt framtaget av lotus, bambu och näckros i 13 av seriens 16 referenser, och förpackningarnas form för tankarna till både svensk och japansk estetik.

Närproducerad, modern hudvård

– Vårt syfte med den här hudvårdsserien är att kunna erbjuda våra gäster modern hudvård som inte bara är närproducerad utan även hållbar och funktionell, säger Jimmy Myhrinder, chef för det japanska badet på Yasuragi.

Även utformningen av förpackningarna återspeglar de värderingar som legat till grund vid framtagandet av produkterna.

– Att ta hänsyn till miljön är en naturlig och självklar del av oss, därför gör vi ingen stor sak av det. Vi har lagt stor vikt vid valet och utformningen av förpackningarna, som är airless för att eliminera konserveringsmedel så långt det går, och i flertalet fall även är eco-certifierade. Kartongerna är gjorda av återvunnet papper, säger Fredrik Karlsson, delägare C.E.B.

Exklusivt på Yasuragi under 2018

Yasuragi har ensamrätt på Hada samt är exklusiv återförsäljare under hela 2018. Hudvårdsprodukterna finns att köpa i butikerna på Yasuragi och via: www.yasuragishop.se.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier