Joanna Vargas nytt spamärke på Grand Hôtel

Joanna Vargas är en hyllad amerikansk skönhetsentreprenör med ett ekologiskt hudvårdsvarumärke som bär samma namn. Märket finns nu tillgängligt på Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness i Stockholm. Spa-shopen har 16 produkter till försäljning varav 15 finns tillgängliga i den exklusiva ansiktsbehandlingen Tailor Made Facial.

Bland produkterna finns Joanna Vargas senaste tillskott, Super Nova Serum. Ett kraftfullt serum med retinol som stimulerar cellernas nybildning och förbättrar hudens fasthet och elasticitet för att minska tecken på hudens åldrande.

Det känns väldigt roligt att vi nu kommer att kunna komplettera vårt erbjudande med detta spännande varumärke som fokuserar på naturliga ingredienser och hållbarhet i produkter och behandlingar. Produkterna är otroligt härliga och i kombination med behandlingen Tailor Made Facial behöver man egentligen ingen annan hudvårdsrutin, säger Anneli Falk, Spa & Fitnessmanager, Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness.

Ekologiska och mestadels veganska

Joanna Vargas filosofi bygger på att skapa produkter som ska vara tillgängliga för alla och lätta att använda. Produkterna som är 100% ekologiska skapades ursprungligen som ett komplement till Joanna Vargas-klinikernas behandlingar för att ge gästerna den bästa beautyrutinen mellan besöken.

Majoriteten av produkterna är veganska och de som inte är det innehåller bivax.

Vi är oerhört stolta över att få samarbeta med Joanna Vargas. Det är ett progressivt och välrenommerat varumärke som vi är säkra på att alla våra gäster kommer att älska. Samarbetet visar återigen att Grand Hôtel har ett innovativt spa med ett unikt utbud av behandlingar och produkter i världsklass, säger Pia Djupmark, VD Grand Hôtel.

Joanna Vargas produkter finns tillgänglig i Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness egna shop, pris från 440 kr.

Information om Tailor Made Facial-behandlingarna

Tailor Made Facial 60 minuter, pris 1795 kr.
Hudanalys, ansiktsmassage, rengöring, exfoliering, ögon- och ansiktsmask samt portömning.

Tailor Made Facial 90 minuter, pris 2095 kr.
Hudanalys, ansiktsmassage, rengöring, exfoliering, ögon- och ansiktsmask, portömning samt akupressur och lymfmassage

2 thoughts on “Joanna Vargas nytt spamärke på Grand Hôtel

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier