Intensiva dagar i Amsterdam med spa och nöje

Nu ni, snart blir det åka av! Imorgon bitti, tidigt tidigt, går flyget mot Amsterdam. Väl på plats möts jag av en transfer som tar mig till Eemshaven där det splittnya fartyget Reflection ligger, senaste tillskottet i Celebritys flotta.

Jag som är kryssningsfrälst är förstås superexalterad över att få vara med på denna invigningstur, vi flyter omkring i två nätter bara för att alla specialinbjudna ombord ska få se och uppleva fartyget. Gissa om det kommer bli tempo och en slags speeddejting med fartyget; restauranger, nöjen, underhållning, design, möten och inte minst SPA måste betas av i raskt tempo för att jag ska hinna se och testa allt. MEN jag har lovat mig att också njuta; hur ska jag annars kunna förmedla känslan av att vara ombord? Så det får inte bli stressigt, bara effektivt :-).

Förutom besöket i sparestaurangen Blu (dit bara gäster boendes i spahytt får komma, vilket jag förstås har ;-)) tänker jag även ta mig särskild tid till termalområdet Persian Garden och spanyheten ombord som är ett hamam. Men kanske, kanske också i den läckra Martinibaren med frostad bardisk så att drinken hela tiden hålls kall….jag är dock inte så mycket ute efter själva drinken som känslan av att få sitta på en barstol med klackar, ena benet dinglandes över det andra och titta på folk och insupa atmosfären!

Celebrity Cruises hör till mina favoritrederier; elegant utan att vara stelt, snygg design och en bra mix av det mesta. Nyaste fartygsklassen Solstice dit Reflection hör är också såååå snygg. Har kryssat med det första, Solstice (som till och med har en egen diamantslipning med samma namn!), med det finns totalt fem fartyg i klassen; Eclipse, Equinox. Solstice, Silhouette och Reflection.

När jag på fredag kliver av och tar mig in till Amsterdam igen har jag tillräckligt många timmar att slå ihjäl innan flyget tar mig hem igen, för att hinna åka in till centrum och uppleva mera: lunchen tänker jag äta på stans just nu coolaste asiatkrog Momo, kanske hinns det med lite shopping i distriktet Nine Streets och sist men inte minst ska jag se något spa!!! Ja helst testa också. Återkommer till det. Jag vet ett helt nyöppnat som verkar väldigt spännande, jobbar på att få till ett besök där.

Typiskt nog har jag blivit förkyld, men det är bara att ignorera. Det här har jag väntat på så jag tänker inte lite hosta och snor komma emellan en chans till efterlängtad kryssningsglamour!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier