Flowgun pocket – bärbar återhämtning i fickformat

Flowgun pocket är inte större än en smartphone.

Flowgun pocket är massagepistolen som kraftfullt behandlar stela och trötta muskler, utan att ta plats eller väga ton. Den smidiga och kompakta designen är framtagen för att få plats oavsett vart man ska.

Förutom storleken, har även styrkan spelat en stor roll i framtagningen av Flowgun pocket. 

– För oss är det extremt viktigt att ta fram produkter som verkligen fungerar. Vi vill alltid erbjuda våra kunder kraftfulla produkter av högsta kvalité, säger Axel Engström, produktutvecklare på Flowlife. 

Flowgun pocket, inte större än en smartphone

Den kompakta designen är inte större än en smartphone, samtidigt som den levererar bra med styrka. Med upp till 3200 slag per minut blir Flowgun pocket en av det starkaste massagepistolerna på marknaden. 

Massage är en bra hjälp när vi är stela och har ont. Kanske har vi haft dålig arbetsställning när vi jobbat, eller blivit stela efter ett tufft träningspass. Stress och oro kan också minska med hjälp av massage, detta eftersom massage aktiverar produktionen av oxytocin som är kroppens eget ”må-bra-hormon”.

Flowgun pocket ger återhämtning efter träningen.

Det finns studier som visar att ca 10 minuters massage varje dag ger goda effekter och kan minska värk med 30 procent. Dessutom gör massage att kroppen producerar hormonerna dopamin, endorfin och serotonin. Stresshormonet kortisol har även visat sig gå ner cirka 30 procent med hjälp av massage. 

Med andra ord är det fritt fram för en daglig massage, eftersom det inte finns några kända fysiologiskt negativa effekter. 

Pris: 2290 kronor (två års garanti).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier