Elisefarm i Skåne öppnar nytt spa

Det nya spat ska kunna rymma fler gäster. Foto: Elisefarm.

Elisefarm är en engelskinspirerad herrgård med anor från 1700-talet. Herrgården – som ligger i Höör mitt i Skåne – drivs idag som hotell med restaurang, konferens, golf – och en helt ny spaavdelning.

– Vi arbetar ständigt med att höja kvaliteten på vår verksamhet – och nu var det dags att bygga ett nytt spa. Vår charmiga spaavdelning sedan tidigare räckte inte längre till för att möta gästernas efterfrågan, säger Ingrid Linné, som tillsammans med sin make driver Elisefarm.

Den nya spaavdelning rymmer fyra behandlingsrum där gästen erbjuds massage och andra behandlingar. Vidare finns inomhusjacuzzi, ångbastu, fotbad och en stor relaxavdelning.
Utomhus har man byggt en stor jacuzzi med tre sektioner samt en bastu med vidunderlig utsikt. Här finns även en tempererad pool.

Tempererad utomhuspool. Foto: Elisefarm.

Till sommaren kommer ett utedäck att stå klart, inrett med solstolar, stora, bekväma gungor samt en bar – allt med en rogivande utsikt över fälten och med golfbanan skymtande i bakgrunden.

– I sommar kommer vi även att kunna välkomna fler gäster till vår anläggning. Vi har i dag 24 rum och när vår utbyggnad är klar kommer vi att ha 60 rum – alla med samma känsla av att vara ”som hemma”, avslutar Ingrid Linné.

One thought on “Elisefarm i Skåne öppnar nytt spa

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier