Dry Floating “Zerobody” nu på Clarion Hotel Sign

Dry floating
Dry floating finns nu på Clarion Hotel Sign.

Dry Floating ”Zerobody” är en behandling med ursprung i Italien där kroppen flyter i noll tyngdkraft omgivet av 400 liter kroppstempererat vatten utan att man blir blöt. Kropp och sinne får djup avslappning, samtidigt som man är omgiven av ljus och värme. Som första hotell i Sverige kan nu Clarion Hotel Sign erbjuda sina gäster denna behandling på sitt Selma City Spa

– I en stressad vardag och värld behöver man hitta de där viktiga stunderna av total avkoppling, och genom Dry Floating “Zerobody” känner jag att vi har hittat en produkt som kommer att tilltala våra gäster på allra bästa sätt. Att ge sig själv de 20 minuterna för att kunna leverera och prestera på topp dagens övriga timmar är en väl värd investering i sig själv, säger David Viklund, General Manager på Clarion Hotel Sign.

Populärt i Italien och USA

Den fysiska produkten, själva bädden av vatten, driftas av företaget Lyfe Nordic som i dagsläget är exklusiv distributör av Zerobody i Norden. Dry Floating kommer från Italien och har blivit populär i USA, där bädden är ett vanligt förekommande inslag på de amerikanska spa- och idrottsanläggningarna. Lanseringen i Sverige är igång där framtiden spås blir ljus.

– Vi är glada över att ha Clarion Hotel Sign som första hotell i Sverige att erbjuda Dry Floating med Zerobody. Tillsammans ska vi se till att sprida denna fantastiska behandling och bidra till ökad avslappning och minskad stress bland hotell- och spagästerna, säger Elias Alhar, grundare av Lyfe Nordic.

Fördelarna med Dry Floating ”Zerobody” är många; behandlingen minskar stress-, ångest- och depressionsrelaterade symptom, muskelsmärtor och ledvärk dämpas och man kan förvänta sig snabbare återhämtning samt förbättrad sömn.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier