Yasuragi ska bli större. Byggnadsställningarna är redan uppe och projektet igång. Det som ska till är bland annat en kallpool, fler varma källor, en utomhusbastu och 27 nya hotellrum.

Foto: Yasuragi Hasseludden

Nya behandlingar finns också på menyn: fiskpedikyr, flera olika ansiktsbehandlingar (AHA-behandlingen ”Kagayaki”, den lystergivande ”Subarashii”, Klassisk Yin MD och Klassisk Yin) och en basturitual kallad Shiro Zumi. Jag testade den när jag var där så jag återkommer och berättar om den.

Ytterligare en ny behandling hos Yasuragi (fast den konstigt nog inte ligger under rubriken ”nyheter”) är Hanakasumi, en kroppsbehandling från Sothys. Jag testade den när jag var på Bokenäs i somras och skrev då om den här på bloggen.

Nytt var också deras Meat free Mondays, en kampanj för att minska köttkonsumtionen i världen, ett jättebra och fräscht initiativ tycker jag.

I hållbarhetens anda hade också nya ledord att arbeta efter kommit till: Feel good, Do good – vilket enligt Yasuragi själva står för ”en sund själ i en sund värld i en sund värld”. Låter inte så dumt, eller hur?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier