Ny spabanksfavorit: ekologisk hårspray från Maria Åkerberg

Jag brukar alltid ha en hårspray i miniformat i necessären. Nu var det ett tag sedan den gamla tog slut men jag hade inte kommit mig för att köpa en ny. Så hittade jag av en slump en flaska från svenska Maria Åkerberg (tidigare Dermanord) som jag helt hade glömt bort att jag hade!

För dig med litet eller mellanstort badrumsskåp kanske detta låter konstigt att helt glömma eller missa en produkt, men i mitt jobb…ja hm…sanningen är att jag har så många kropps-, ansikts- och hårvårdsprodukter av alla möjliga och omöjliga slag att jag förvarar mina i ett eget rum! (Jo det är faktiskt sant även om jag har lite annat där också).

I alla fall! Jag tog med mig sprayen nu under Spadagarna och bara insåg att den är så himla bra! Jag var skeptisk, som man kanske alltid är lite orättvist nog till ekologiska och naturliga grejer, men det visade sig vara helt i onödan. Jag fick in snitsen direkt och den fungerade till och med bättre (gav mer stöd) än den jag hade innan!

Den ger intryck av att vara lite blöt när man sprayar på den, mer som 80-talets mist (eller var det på 90-talet de fanns? Minns inte) men sen märker man att den inte alls är blöt och att den torkar bussnabbt. Detta tack vare innehållet av alkohol från sockerrör och -betor. Dessutom ingår bland annat skyddande aloe vera och vårdande jojobaolja.

Jag gillar även doften och – så klart – att den är ekologisk! Så, hejja Maria Åkerberg för att du är still going strong och var så tidig, ja säkert först ut i flera avseenden, i din tro på naturens kraft och kamp för att värna om miljön! Extra plus får hon också för nya snygga designen på produkterna, vilket lyft det blev!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier