Ryskt är det nya på Viking Cinderella

2013 firade Viking Cinderella 10 lyckade år på Östersjön med hett nöje åt alla dans-, mat-, shopping- och spaglada! Kryssningsfartyget Cinderella gör dygnskryssningar mellan Stockholm och Mariehamn, en rutt som nu nära 10 miljoner passagerare har hunnit njuta av sedan premiären 2003.

Just nu är Viking Cinderella inne på renovering på varvet i Landskrona. Om cirka 2 veckor gör hon entré igen, ansiktslyft och med flera nyheter för sina passagerare. Efter förvandlingen kommer Cinderella att kunna erbjuda tre nya restauranger, en rejält ombyggd nattklubb, fler dubbelsängshytter samt – en ny spabehandling.

Spamärket som använts i spaavdelningen ombord, Kerstin Florian, kommer att finnas kvar. Det är också denna spadrottning som nu lanserar den nya behandlingen Russian Banya. Jag beundrar och älskar verkligen Kerstin Florian för det, jag kan till och med känna igen mig i hennes ständiga nyfikenhet på andra kulturers bad- och hälsotraditioner. Hon lyckas alltid på ett bra sätt plocka upp essensen och överföra det till ett modernt, genomförbart koncept som sedan kan njutas hemmavid på närmaste Kerstin Florian-spa.

Den här ryska spabehandlingen utlovar välmående för såväl kropp som själ. Behandlingen består av rysk bastu, kallt vatten och en uppfriskande, masserande kroppsskrubb med saltmineraler. Den avslappnande basturitualen genomförs i flera olika steg och inkluderar användning av ekbladskvastar och eukalyptusdoft.

För mig låter det väldigt härligt och jag kan utan problem för mitt inre redan nu fantisera om hur de friska träd- och mintdofterna blandar sig i den heta ångan och sätter fart på livsandarna! Som pricken över i:et och för att betona det ryska ursprunget avslutas behandlingen med ett litet glas vodka och välsmakande kaviar.

Klart läckert och spännande och något jag ABSOLUT vill testa nästa gång jag är ombord. Vilket faktiskt blir ganska snart; närmare bestämt på nypremiären den 25 januari för att vara exakt!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier