Mjuk yogastart följt av en promenad i morgonsolen, sedan frukostomelett – så började min dag! Känns bra förutom att en förkylning som jag trodde jag motat bort med Kanjang tyvärr verkar ha fått ny fart. Konstigt nog brukar det ofta hända när jag använder näsdroppar, samtidigt kan jag ju inte smittas av mig själv (dvs tidigare förkylning om man använt näsdropparna förut), dem sägs man ju bli immun mot. Så, jag vet inte…

I alla fall så är det countdown nu inför nästa resa! På torsdag ska jag ut och kryssa i Medelhavet med fartyget Brilliance of the Seas! Ser verkligen fram emot det. Inte minst deras spa-avdelning :-). Royal Caribbeans och Celebrity Cruises fartyg har en grymt effektiv, och lite läskig, superkur mot celluliter och omfång som heter Ionithermie. Ska jag vara extrem skulle jag kunna kalla den elchocks-kuren för det är ungefär så jag minns den. Plus att byxorna satt löst efter bara en behandling!

En annan behandling som jag är väldigt nyfiken på är Chakra Balancing Capsule. Känner inte igen den från fartygens spamenyer (som jag nästan kan i huvudet nu faktiskt!) så gissar att den är ny. Nu har ju inte alla fartyg alla behandlingar så vi får väl se vilka briljanta kurer Brilliance har att bjuda på 😉 men har de den ska jag absolut testa.

Appropå chakrabalansering. Ikväll ska jag till mysiga buddha spa på söder och få testa en nyhet som heter buddha spa-healing circle. Vad de ska göra med mig har jag ingen aning om, men jag brukar alltid må fantastiskt bra efter att ha anförtrott mig i Annikas händer (Annika= som äger buddha spa) så jag känner mig lugn och bara väldigt nyfiken! Lovar att berätta senare hur det var.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier